Hyvä tietää
EtusivuHyvä tietää

Hyvä tietää

Esitietolomake

Useat sairaudet vaikuttavat hammashoitoon, ja monet hammashoidossa käytettävät lääkkeet saattavat reagoida sopimattomasti potilaan muun lääkityksen kanssa. Tämän vuoksi on tärkeää, että tullessasi ensimmäistä kertaan hoidettavaksi Hammas-Pulssiin tuot mukanasi valmiiksi täytetyn esitietolomakkeen. Lomakkeen voit tulostaa alla olevasta linkistä.

Esitietolomake suomi.pdf (28.2 kt)

Förhandsuppgifter inför behandling svenska.pdf (486.1 kt)

History for treatment english.pdf (493.4 kt)

Kelan sairasvakuutus ja korvaushakemus

Kelan sairausvakuutus kattaa osan yksityisestä hammashoidosta. Hammas-Pulssissa maksat hammaslääkärin ja suuhygienistin suorittamasta hoidosta vain ns. omavastuuosuuden. Hoidamme Kelan korvaushakemukset puolestasi, ja korvauksen osuus vähennetään laskustasi suoraan käyntisi yhteydessä.

Suuhygienistin suorittamasta hoidosta voi saada Kela-korvauksen ainoastaan siinä tapauksessa, että potilaalla on hammaslääkärin hammastarkastuksen yhteydessä kirjoittama lähete. Lähete on voimassa kaksi vuotta ja enintään 15 hoitokertaa.

Hoitoaikojen peruuttaminen

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa varatun hoitoaikasi ajan hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista hoitoajoista veloitamme hinnastomme mukaisen maksun.

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä normaalit Suomessa käytettävät pankki- ja luottokortit. Tarjoamme myös Terveystalo Rahoitusta, jonka avulla voit käynnistää hoitosi joustavasti rahoituksen avulla. Terveystalo Rahoitusta haetaan hammaslääkärin antaman kustannusarvion arvioin jälkeen asiakaspalvelussamme tai kätevästi kotona internetissä. Lue lisää Terveystalo Rahoituksen eduista ja hakemisesta täältä.