Yritysinfo
EtusivuYritysinfo

Yritysinfo


Terveystalo Hammas-Pulssista apu kaikkiin suun terveyden ongelmiin

Hammas-Pulssi palvelee asiakkaitaan kaikilla hammaslääketieteen erikoisaloilla.

Laadukkaan perushammashoidon lisäksi Hammas-Pulssin vahvuutena on muun muassa iensairauksiin, implanttihoitoihin, suukirurgiaan sekä pelkopotilaiden hoitoon liittyvä erikoisosaaminen. Käytössä on alan viimeisin tieto ja uusin tekniikka, jonka avulla tarjoamme laadukasta hammashoitoa. Luottamukseen perustuva säännöllinen hoitosuhde vaalii parhaiten suun terveyttä, jolla on suora yhteys myös yleisterveyteen.

Nukutusta vaativat toimenpiteet tehdään Hammas-Pulssin omassa leikkaussalissa, joka on varustettu uusimmalla tekniikalla. Yrityksessämme työskentelee kokeneita anestesiologian erikoislääkäriä, jotka osallistuvat kaikkiin nukutushoitoa vaativiin toimenpiteisiin.

Hammas-Pulssilla on yli 30 vuoden kokemus yksityisten hammaslääkäripalveluiden tuottamisesta. Kesäkuusta 2015 lähtien Hammas-Pulssi kuuluu yrityskaupan myötä Terveystalo -konserniin, joka takaa hammaspulssilaisille näköalapaikan hammashoidon kehityksen kärjessä.

Hammas-Pulssin pitkä, osaava hammashoidon perinne yhdistyy nyt uuteen, valtakunnalliseen ajatteluun, jossa ammattitaitoamme ja kokemustamme suomalaisten hampaiden hoidossa käytetään hyväksi koko Suomessa, asiakkaan parhaaksi! Rakennamme uutta hammashoitoketjua yrityskauppojen ja uusperustannan myötä.

Oma hammaslaboratoriomme, Turun Teknohammas Oy tuottaa kaikki protetiikkaan liittyvät palvelut ammattitaitoisesti ja hammasteknikot ovat tarvittaessa käytettävissä esim värin valintaan.  

Hammas-Pulssi tarjoaa palveluitaan Turun lisäksi myös Loimaalla. Loimaalla sijaitseva Terveystalo Loimaa tarjoaa perushammashoidon ja suuhygienistipalvelujen lisäksi myös proteettisen hammashoidon ja suukirurgin palvelut.

Hyödynnämme Terveystalo -konsernin kokemusta lääkäripuolella myös hammashoidossa. Tavoitteena on rakentaa koko Suomen kattava ketju hammaslääkäriasemia, joissa henkilökunnan ammattitaito, laadukas hoito ja asiakaslähtöinen palvelu ovat johtoajatuksena. Tuomme nämä palvelut kaikkia suomalaisia lähelle.

Hammas-Pulssi on avoinna joka päivä, joten asiantuntevaa apua saa nopeasti myös viikonloppuisin.

Vastaamme mielellämme hammashoitoon liittyviin kysymyksiin, puh. 030 6000